TELEFON0746 817 895
ADRESA

Dealu Mare, Municipiul Dorohoi

EMAIL

office@tamplariepvcaurel.ro

Sticlă

Tâmplăria PVC Aurel vă pune la dispoziţie sticlă în funcţie de nevoile fiecăruia. Aici vine vorba despre sticlă pentru izolare fonică, eficiență energetică sau pentru nevoi de securitate și siguranță etc. Puteţi alege dintre o gamă variată de produse de sticlă, sticlă float, sticlă cu depuneri speciale sau chiar sticlă laminată.

În procesul de producţie atât a ferestrelor, cât și a uşilor, tâmplăria PVC Aurel foloseşte sticlă furnizată de către Saint-Gobain Glass.

Avantajele sticlei sunt:

  • confort interior și protecție împotriva rănirii în cazul spargerii, căderii, vandalismului și efracției, armelor de foc, exploziilor, și desigur a zgomotului și a razelor UV;
  • oferă temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp;
  • izolare termică înaltă;
  • crează intimitate maximă.

Sticlă SGG Planitherm 4S

Este o sticlă clară cu depuneri ce asigură o izolaţie termică şi control solar sporit. Cu sticla SGG PLANITHERM 4S te poți bucura indiferent de anotimp de temperatura perfectă şi lumina ideală. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului.
Sticla SGG PLANITHERM 4S este perfectă pentru ferestrele construcţiilor rezidențiale, cât și constucții nerezențiale. Vitrajul dublu al acestei sticle se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.

Vara

Sticla SGG PLANITHERM 4S respinge de două ori mai multă energie solară decât un dublu vitraj obişnuit, ceea ce înseamnă:
– reducerea costurilor de răcire;
– temperatură ideală şi protejarea mobilei.

Iarna

Dublul vitraj  oferă o izolaţie termică de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obişnuit. Această proprietate oferă o serie de avantaje:
– economii la încălzire;
– căldură şi confort sporit.

Call Now Button