TELEFON0746 817 895
ADRESA

Dealu Mare, Municipiul Dorohoi

EMAIL

office@tamplariepvcaurel.ro

Uși – HST GENEO

HST GENEO

Cu cât este mai etanş învelişul clădirii, cu atât mai puţină energie este consumată. Însă pentru aceasta, nu trebuie să renunţaţi la o arhitectură deschisă, inundată de lumină. Cu sistemul de uşi culisante cu ridicare în plan paralel GENEO datorită materialului Hightech RAU-FIPRO®, obţineţi valori superioare de termoizolare fără a face rabat la aspect sau la alte avantaje ca: protecţia antiefracţie, izolarea fonică şi confort.

Avantaje

– Dispuneţi de mai multă lumină în încăpere prin suprafeţele vitrate. Pragul este montat în pardoseală, astfel încât trecerea de la interior către exterior se realizează la acelaşi nivel.
– Datorită lăţimii mari, de maximum 2.5 m/canat mobil, oferă dechidere living-ului.
– Acest sistem poate acoperi goluri de până la 10 m lăţime şi 2.4 m înălţime (în varianta două canaturi fixe în lateral, plus două canaturi mobile pe centru).
– Cu un sistem exclusiv de ridicare, glisarea laterală a uşilor formează un ansamblu de dimensiuni reduse, iar mişcarea se poate automatiza, ceea ce la alte sisteme e imposibil. Astfel, culisarea este mereu controlată, silenţiosă şi extrem de facilă.
– Controlul ridicării şi glisării se realizează prin acţionarea mânerului.
– Sistemul de perii şi garnituri asigură o etanşare foarte bună.
– Se pot monta accesorii precum rulouri sau plase de ţânţari.

Call Now Button